Hálózati áramellátás - Felügyeleti lehetőségek

Hálózati áramellátás - Felügyeleti lehetőségek

Az UPS-ek felügyelhetősége, felügyeleti illetve IT rendszerbe integrálhatósága alapvető elvárás. Ezen feladatok megoldására számos lehetőséget kínálnak az egyes gyártmányok.

A legegyszerűbb megoldás a jelző kontaktusok alkalmazása. A legtöbb UPS alap kiépítésben kínál néhány, a legfontosabb állapotot jelző kontaktust. A kontaktusok száma opciós kiegészítő kártyával bővíthető és az esetek többségében ezek a kontaktusok konfigurálhatóak.

A leggyakrabban alap megoldásként kínált kommunikáció a soros vonali kommunikáció (RS 232 vagy USB esetleg 485). A gyártók legtöbbször ingyenes felügyeleti programot is rendelkezésre bocsátanak, így az UPS-t a soros vonalon összekötve egy számítógéppel, lehetőség nyílik az állapotok és a legfontosabb UPS adatok követésére, vagy akár shut-down kialakítására.  

Az IT területen leggyakrabban alkalmazott opciós kommunikációs megoldás az SNMP/WEB adapter használata. LAN hálózati kommunikáció, beépített WEB szerver funkció és SNMP képesség tartoznak az alap funkciók közé. Ugyancsak az IT környezeti elvárásokhoz kapcsolódnak a különböző shut-down megoldások.

Az épületfelügyeleti kapcsolódásokhoz az opciós MODBUS protokol kártya a leggyakrabban alkalmazott kommunikációs megoldás.  .

Mindegyik gyártó kínál különböző szintű központi felügyeleti rendszereket, amelyek akár több helyszínes, több UPS-t tartalmazó rendszerek felügyeletét, követését biztosítják.

A fentiek egy általános tájékoztatás, a rendelkezésre álló lehetőségek gyártónként és gyártmányonként eltérnek, fogalmazza meg igényét, kérjen tájékoztatást kollégáinktól!  

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: helpers/termekek_szurese_helper.php

Line Number: 34

Delta UPSentry (ingyenes)
Hálózati felügyeleti eszköz

UPS szoftver Delta termékekhez. Csatlakoztassa számítógépét az UPS-hez közvetlenül az RS232 vagy az USB-n porton keresztül. Az UPSenrty támogatja a virtuális (VM) szerverek leállítását, biztosítja a webes felületet és számos más olyan funkciót, amelyek segítenek a kiszolgálók kezelésében.

 

LETÖLTÉS

 

Vertiv Life™ Services
Hálózati felügyeleti eszköz

Az UPS és egyéb készülékek alapvető paramétereinek távfelügyelete 0-24/7 történik, lehetővé téve az anomáliák és a működési rendellenességek korai észlelését, amelyek kritikus hibákhoz vezethetnek. A Vertiv LIFE Services valós idejű eseményeket és intézkedéseket gyűjt össze az energiaellátáshoz és a hőcserélő berendezésekhez. Ezen szolgáltatással olyan felügyeletet kapunk, mintha folyamatosan ott ülne egy karbantartó mérnök a berendezés mellett.

A távfelügyeleti mérnökök által végzett adatelemzés során a trendek és kritikus figyelmeztetések, a riasztások és állapotüzenetek értelmezését követően dönteni tudnak a rendszer optimális teljesítményét biztosító lépésekről.

A távoli probléma-diagnosztizálás az összegyűjtött adatok felhasználásával meghatározza a figyelmeztető és riasztási körülmények okait, azonosítja a lehetséges problémákat, és tájékoztatást nyújt a teljesítményt érintő tendenciákról.

Időszakos jelentéseket készít. Ön kapni fog egy átfogó jelentést, amely részletezi a berendezés működőképességét és működési teljesítményét.

Vertiv Power Insight (Ingyenes)
Hálózati felügyeleti eszköz

A Trellis ™ Power Insight alkalmazás a Liebert® UPS készülékek felügyeletére szolgál, és valós idejű információkat biztosít a kritikus UPS értékekről, beleértve a feszültséget és az áramfogyasztást.

 

LETÖLTÉS

VERTIV™ SITESCAN® WEB SYSTEM
Hálózati felügyeleti eszköz

A Liebert SiteScan lehetővé teszi, hogy szinte minden kritikus támogató berendezés felügyeletét és ellenőrzését el lehessen végezni - függetlenül attól, hogy a mellettünk lévő szobában vagy a világ másik felén található létesítményben van-e. Ez a web alapú, adatközpont felügyeleti rendszer központosított felügyeletet biztosít a Liebert precíziós levegő, teljesítmény és UPS egységek számára, valamint számos más analóg vagy digitális eszköz számára. Jellemzői közé tartozik a valós idejű felügyelet és ellenőrzés, az adatok és trendek elemzése, valamint az eseménykezelés.

Vertiv Trellis™ Power System Manager-DCIM
Hálózati felügyeleti eszköz

A Trellis ™ platform teljes körű eszközparkot biztosít az adatközpontok infrastruktúrájának minden aspektusának kezelésére, lehetővé téve a jobb döntéshozatalt, amely alacsonyabb kockázatot, nagyobb teljesítményt és üzleti átalakítást eredményez.

Vertiv Liebert® Nform™
Hálózati felügyeleti eszköz

A Liebert Nform központosított infrastruktúra-felügyeleti szoftvermegoldása biztosítja az eszközök adatközpont felügyeletét változatos méretű vállalatok számára. A Liebert készülékek hálózati kezelését biztosítja értesítésekkel és üzenetküldéssel, különböző szoftveres verziókkal a különböző üzleti igények kielégítésére.

1

Kiváló és széleskörű termékkör

Hogy Önnek mindig kíváló minőségű berendezéseket ajánlhassunk

2

Szakmai, minőségi megoldások

Mert mi mindenre felkészülten állunk az Ön rendelkezésére

3

Minőség és gazdaságosság

Magas minőségű berendezéseinkkel gazdaságos megoldást kínűlunk Önnek is

4

Személyreszabott megoldások

Mert mi mindig partnerünk igényei szerint állítjuk össze javaslatainkat

5

Szakszerű szerviz

A forgalmazot berendezéseinkhez teljeskörű szervíz szolgáltatást nyujtunk

6

Folyamatos képzés

Hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokkal tudjunk az Ön rendelkezésére állni

7

15 év szakmai tapasztalat

Tapasztalatunk a minőségi megoldásaink garanciája

8

Minősített beszállítók

Hogy Önnek mindig a legjobb minőséget tudjuk garantálni

Elkötelezett munkatársaink személye az Ön garanciája…

KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár problémáját, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással.

Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!
Tel.: +36 1 222-1987

Robotok elleni védelem feloldása

Balmex Kft. 1144 Budapest, Füredi utca 74-76.
Fax: +36 1 221 74 06
Tel.: +36 1 222 19 87