A Vertiv Liebert® EXS egy kompakt, szünetmentes tápegység

A Vertiv bejelentette a Liebert® EXS, a kompakt, szünetmentes tápegység (UPS) rendszert, amely megbízható és integrált áramellátást biztosít a kis helyiségek számára, beleértve a kis- és középvállalatoknak való telepítéseket is. Az integrált torony kialakítás egyesíti a szünetmentes tápegységet, az akkumulátorokat, a karbantartási áthidalást, az elosztást és a kommunikációt egyetlen kompakt egységben.

Az integrált, optimalizált teljesítmény-megközelítéssel a Liebert EXS kis helyet igényel, így a konfiguráció és a telepítés gyors és egyszerű. A nagy hatékonyságú működés csökkenti a költségeket, és akár 10-20 százalékkal több energiát takarít meg, mint más versenytársai.

  • On-line, kettős konverzió (VFI-SS-111), transzformátor mentes
  • Egység teljesítmények: 10 – 40 kVA,
  • Konfigurálható kimenet: 3/1  vagy 3/3 fázis (20-40kVA)
  • Magas hatásos kimenő teljesítmény, cos fi = 1

„A Liebert EXS a kivitelezők, és a végfelhasználók számára készült. Sok energiát tölt be kis helyiségben, hatékony, megbízható UPS megoldást biztosítva, amely gyorsan konfigurálható, telepíthető és karbantartható „- mondta Kyle Keeper, a Vertiv globális energiaellátó menedzsment alelnöke. „A Liebert EXS a legoptimálisabb megoldások adatközpontok és például a szélerőművek számára.”

A Liebert EXS több mint 93 százalékos hatékonyságot biztosít dupla konverziós módban, 99 százalékos hatékonyságot pedig öko üzemmódban. A rugalmas teljesítménykiosztás (POD) sokféle csatlakozótípusokkal konfigurálható a kényelmesebb és gyorsabb eredmény érdekében, csökkentve a telepítési költségeket a hagyományos falra szerelhető panelelosztáshoz képest.

A Liebert EXS intelligens kommunikációt biztosít a hálózat- és épületfelügyeleti rendszerekkel, és magában foglalja a Trellis ™ Power Insight alkalmazás használatát, amely támogatja a valós idejű teljesítményt és a több UPS-rendszer használatát.

További információ a Liebert EXS-ről a www.VertivCo.com/LiebertEXS címen érhető el. Vagy keresse valamelyik kollégánkat bizalommal.