balmex-vertiv-power-module

A Vertiv SmartMod™ és a moduláris felépítés lehetővé teszi a tökéletes méretű és teljesítményű, just-in-time adatközpontok gyors telepítését. A Vertiv SmartMod™, a SmartMod MAX és a Power Module Európában is elréhetőek.

Vertiv SmartMod™ és SmartMod MAX

A Vertiv SmartMod egy teljesen önálló, könnyen konfigurálható, megrendelésre kész, előre gyártott, moduláris (PFM) termékcsalád. Ennek a „plug and play” megközelítésnek az az előnye, hogy nemcsak lerövidíti az indítás és az üzembe helyezés idejét – csupán néhány napra hetek vagy hónapok helyett – hanem csökkenti a minőségi problémák esélyét is, mivel az alkatrészek előre integráltak és előzetesen tesztelték már a gyárban. Az előre megtervezett és integrált tervezési eszközök révén a SmartMod nagyobb költségbiztonságot nyújt az ügyfeleknek, csökkentve a további helyszíni módosítások valószínűségét. Ezenkívül, ha több egységet telepít vagy több helyre telepít, a közös kinézet és megjelenés, az elrendezés és a felszereléskészlet megkönnyíti a karbantartást és a műveleteket.

A SmartMod terhelhetőség konfigurálható tartományában 2 és 12 rack szekrényig terjed (600 mm vagy 800 mm), akár 90 kW informatikai terhelésig és redundancia architektúrákig 2N-ig terjedhet.

Akik nagyobb kapacitást igényelnek, a Vertiv SmartMod MAX a SmartMod fő termékválasztékának megközelítőleg a kétszerese, akár 180 kW IT terheléssel és 24 rackszekrénnyel.

balmex-vertiv-smart-mod

Vertiv Power Module

A Power Module-t úgy tervezték, hogy új vagy meglévő létesítményekbe telepítség, amelyek agilis és rugalmas módszert igényelnek az energiaelosztás és az ellenálló képesség fokozására. A modul egy meglévő létesítményen kívül is telepíthető anélkül, hogy drága alapterületet igényelne, amelyet egyébként IT eszközökhöz lehetne használni. Ugyanakkor „meleg skálázható”, azaz új kapacitással bővíthető a kívánt helyen, egyszerűen további egységek hozzáadásával vagy moduláris UPS esetén modul hozzáadásával, anélkül, hogy a kritikus terheléseket leválasztaná. A Power Module 600 kVA-től elérhető skálázható és moduláris rendszerekhez, valamint 1200 kVA-ig rögzített kapacitású rendszerekhez.

balmex-vertiv-power-module-2

Az eredeti cikk ITT elérhető.

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.