balmex-piller

Akkumulátorral ellátott UNIBLOCK™ UBT + 2000 a Piller sorozatában.

A Piller bemutatta a legkorszerűbb UNIBLOCK ™ UBT + 2000-et, a világ legnagyobb egymodulos szünetmentes tápegységét, amelyet mind VRLA akkumulátorral, mind pedig lítium-ion akkumulátorral használhatunk.

balmex-piller-uniblock-ubt-2000

Az egység rendkívül skálázható, lehetővé téve akár 16x2MW telepítését párhuzamosan, így a teljes kapacitás akár 32MW is lehet egy rendszerben. Ezenkívül a technológia a rendszer-tervezési lehetőségek teljes skáláját lehetővé teszi, a hagyományos alacsony feszültségű konfigurációktól a közepes feszültségű kivitelig, egészen az élvonalbeli IP-busz rendszerek optimalizált hatékonyságáig és rendelkezésre állásáig, amelyek képesek Tier III és Tier IV szintű biztonságra N + 1 redundancia mellett.

Az UNIBLOCK ™ UBT + 2000 egy nagy teljesítménysűrűségű szünetmentes tápegység, amelyet sok adatközpontban bevált technológiából fejlesztettek ki. A 97% -os on-line hatékonyság jelentős költségmegtakarítást ígér a felhasználók számára. A kW-ra eső tőkeköltség csökken, és a karbantartás a kondenzátormentes és párhuzamos belső elrendezés miatt minimálisra csökken. Az UPS magas hőmérsékleten is működhet, így gyakran kiküszöböli a kiegészítő légkondicionáló berendezések szükségességét.

Ez a szünetmentes tápegység csökkenti az első napi tőkeköltségeket, helyet takarít meg és megbízhatóan teljesíti vállalkozása védelmét ma, holnap és az elkövetkező években.

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.