Vertiv

„Ön Emerson Network Power-ként ismer minket, mint globális piacvezető a kritikus infrastruktúra-technológiák és szolgáltatások terén. Most szeretnénk, ha megismerne minket úgy, mint Vertiv, egy olyan agilis szervezet amely a létfontosságú, innovatív és intelligens alkalmazások high-tech környezetbe való ültetésére összpontosít, mint például adatközpontok, kommunikációs hálózatok és nagy IT berendezések, mind a kereskedelmi mind pedig ipari környezetben.

Ahogy Vertiv-vé alakulunk folyamatosan azon leszünk hogy értéket teremtsünk fogyasztóink számára; fokozott figyelmet irányítunk a kritikus kihívásokra mindezzel gyorsabban és messzebbre jutva.”

Az EMERSON megegyezett a Platinum Equity-vel az Emerson Network Power eladásáról

Az Emerson (NYSE: EMR) bejelentette, hogy megállapodást kötött a Network Power üzletágának eladásáról a Platinum Equity ipari befektetői csoportnak. A tranzakció értéke 4 milliárd dollár, ami várhatóan 2016. december 31.-én befejőzdik.

Hogy mit jelent ez az UPS üzletágban?

Nos, kezdetben a névváltozatáson kívűl semmit. Az Emerson Network Power-ből Vertiv lesz, de a Vertiv egyelőre jelezte, hogy a korábban bevált brandeket szeretné megtartani, így az ASCO®, Chloride®, Liebert®, NetSure™, és Trellis™ mind maradnak.
Scott Barbour szintén megmarad ügyvezetői székében, így fontos szerepet kap a Vertiv-vé alakulásban.

A tökeerősebb háttér, az új szellemiség és a váltással keletkezett, jelenleg érzékelhető pozitív hangulat azonban akár már rövid távon is olyan innovációkat hozhat, amik a jelenlegi, hiperkompetitív piacon új lendületet adhatnak a Vertivnek az UPS üzletágban is.

A Vertiv tele van van ígéretekkel, célokkal. Mi, itt a Balmex Kft.-nél drukkolunk a Vertiv-nek, hisszük, hogy ezzel a lépéssel a felhasználók csak nyerni fognak.

Platinum Equity

1995-ben Tom Gore által alapított Platinum Equity egy globális befektetési társaság körülbelül 25 működő céggel a portfóliójában. A Platinum Equity fúziókra és azokkal kapcsolatos tevékenységekre specializálódott, így szerezve portfóliójába széles üzleti köröket, ideértve gyártást, terjesztést, szállítmányozás-logisztikát, felszerelés bérbeadást, fémmegmunkálást, média-szórakozató ágazatokat, technológiát, telekommunikációt és sok más egyéb iparágat. Az elmúlt 20 év során a Platinum Equity több mint 175 felvásárlást hajtott végre.

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.