balmex-vertiv-2020-data-center-trends

Az adatburjánzás és az alkalmazások terjedése azt jelenti, hogy az edge hálózati szegmens számítástechnikai helyszíneinek száma 2025-ig megháromszorozódik (vagy több). A Vertiv Data Center 2025 felmérésének minden ötödik résztvevője azt várja, hogy legalább 400% -kal növekedjen az általuk támogatandó Edge helyek száma a következő öt évben. Hogyan tudják a vállalatok támogatni és fenntartani ezt a hatalmas és bizonytalan jövőbeli növekedést?

Az adatközpontok iparának példátlan változásai vannak: a technológia nyaktörő sebességgel fejlődik, az adatközpontok egyre szélesebb körben eloszlanak és dinamikusabbak, az 5G pedig a láthatáron van. Több adat generálódik és fogyasztódik, mint valaha és ez gyakran történik a hálózat szélén (Edge).

A Vertiv 2019. évi 2025-es DataCenter-felmérésében résztvevők közül, akiknek ma Edge helyszíneik vannak, vagy 2025-ben várhatóan Edge helyszíneik lesznek, több mint fele (53%) számít arra, hogy az általuk támogatott Edge helyek száma legalább 100%-kal növekszik, 20%-k pedig legalább 400%-os növekedésre számít. A felmérés résztvevői együttesen azt gondolják, hogy az Edge oldalak teljes száma 226% -kal fog növekedni 2025-ig.

Ezenkívül az ipar túlnyomórészt optimista az 5G üzleti kilátásait illetően, és agresszív módon halad előre a telepítési tervekkel.

Az üzleti vállalkozásoknak most fel kell készülniük a várható növekedésre.

A Balmex hamarosan jelentkezik további Edge tematikájú hírrek/cikkel, illetve mi is aktívan készülünk a jövőre!

balmex-vertiv-edge-architecture-740

Az eredeti cikk ITT elérhető.

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.