Balmex nyílt napok UPS bemutatóval

Sikerrel zárult az idei első, Balmex Kft. által szervezett Nyílt napok.

Különleges, nagy teljesítményű UPS bemutatóval várta meglévő és leendő Partnereit a Balmex Kft. A fogadtatás nem maradt el, sokan voltak kíváncsiak a rövid előadással egybekötött demonstrációra.

Az idei első nyílt napok témája az Emerson/Vertiv gyár UPS-ei voltak, azon belül is a kifejezetten nagy teljesítményű berendezések. Ez a teljesítménytartomány Magyarországon, úgy gondoljuk a kuriózum kategóriába esnek, hisz a legkisebb gép is 100kVA volt, míg a legnagyobb 500kVA. Helyett kapott még utolsó pillanatban egy géptermi sorba állítható, nagy teljesítményű valósan moduláris UPS berendezés is, a Vertiv Liebert APM, aminek a nálunk bemutatott teljesítménye 120kW. Ezeket a berendezéseket a modulárist kivéve, be is indítottuk!

Bemutatásra került ezen kívül még az SNMP kommunikáció, illetve a szervízegységeink által rendszeresített FLUKE 3 fázisú hálózat analizátor.

Balmex nyílt napok UPS bemutatóval 1 Balmex nyílt napok UPS bemutatóval 2 Balmex nyílt napok UPS bemutatóval 6 Balmex nyílt napok UPS bemutatóval 3 Balmex nyílt napok UPS bemutatóval 7

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.