A Balmex Kft kollégái évről évre a VERTIV üzleti központjában, Bolognában sajátítják el a legújabb termékek sajátosságait

A Balmex Kft. fontosnak tartja, hogy mérnökei és értékesítői a megfelelő szaktudással rendelkezzenek, ezzel is biztosítva ügyfelei elégedett kiszolgálását.

Kollégáink évről évre a VERTIV (korábbi nevén: Emerson Network Power) üzleti központjában, Bolognában sajátítják el a legújabb termékek szakértelmét. A VERTIV, Európába is elhozta a Liebert NXC sorozat legújabb tagjait, amik mostantól elérhetőek 80kVA-tól egészen 200kVA-ig. Elődeihez képest újdonságként szolgál a magas akkumulátor töltőteljesítmény, melynek köszönhetően hosszabb áthidalási időt tesz lehetővé. Kedvező tulajdonságai közé tartozik még, a jól szellőző technika (függőleges és vízszintes irány), ezzel is megkönnyítve a készülék elhelyezését. Számos előnye mellett fontos megemlíteni a kiváló szervízelhetőségét, többek között technikus kollégák álma a front oldalról való megközelítés, elérhetőség.

https://www.vertivco.com/en-emea/products-catalog/critical-power/uninterruptible-power-supplies-ups/liebert-nxc-ups-10-200-kva/

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.