Környezetvédelmi címet kapott a Delta

A Delta, mint az elektronikai berendezések, műszerek és alkatrészek iparági vezetője újra bekerült a DJSI World-be (Dow Jones Fenntarthatósági Világindex).

A DJSI a világ legnagyobb 2500 vállalatának 10%-át tartalmazó elit köre. A Delta tagsága ebben az elitklubban, immár tíz éve folyamatos, ötödik alkalommal vezeti az iparága cégeinek a listáját, és ezt a vezető szerepet immár harmadik egymást követő évben tudta produkálni.

A cím elnyeréshez a Delta szerezte meg az iparágában a legmagasabb környezeti pontszámokat, a Delta összes környezeti és társadalmi pontszáma rekordot döntött.

Ezen kritériumok közül a legjelentősebbek:

  • a megújuló energia felhasználása 2019-ben elérte a 44,1% -ot,
  • a szén-alapú energiafelhasználásban 29% -kal történő csökkentést produkált.

Ehhez a Delta 2036 energiamegtakarítási projektet hajtott végre az üzemeiben az elmúlt években. A cég elkötelezett az elektromos járművek fejlesztésében. 2018-ban csatlakozott az EV100 Nemzetközi Elektromos Jármű Kezdeményezéshez, mint az első globális vállalat, amely elektromos járművek energetikai infrastruktúra-szolgáltatója. A Delta célul tűzte ki, hogy működése során 2030-ig teljes mértékben áttérjen az elektromos járművekre (EV), és sok EV töltőállomást hozzon létre a vállalatnál. 2020-ban a Delta már számos töltőállomást telepített a tajvani főbb üzemeiben és a környező 22 város bázisain, kollégái és ügyfelei számára.

A Delta a körforgásos gazdaság modelljét is aktívan fejleszti. 2019-ben a dongguani üzem bevezette a Zero Waste to Landfill (UL 2799) szabványt, amely a legmagasabb platina minősítéssel rendelkezik, és elérte a 100% -os hulladékátalakítási arányt (8% az égési hővisszanyerésből).

Ezek az eredmények nem jöhettek volna létre, magas szintű kutató-fejlesztő munka nélkül. Jesse Chou a Delta fenntarthatósági igazgatója elmondta, hogy a Delta aktívan hajtja végre vállalati küldetését: „Innovatív, tiszta és energiatakarékos megoldásokat kínálni a jobb holnap érdekében”. A Delta éves összbevételének mintegy 8% -át innovatív kutatásba és fejlesztésbe (K + F) fekteti, és továbbra is környezetbarátabb termékeket és megoldásokat fejleszt.

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.