raktárunkba 9 darab Delta Ultron HPH 20kVA UPS érkezett, beépített akkumulátorteleppel.

Egy jelenleg is futó projektünk keretén belül érkezett raktárunkba 9 darab Delta Ultron HPH 20kVA UPS, beépített akkumulátorteleppel.

UPS-k terén a Delta saját fejlesztésű eszközökkel van jelen a piacon. Számos ismert brand is kínálja termékeit a saját neve alatt (garancia a minőségre), de a Delta saját néven is piaci szereplő. Termékfilozófiája, hogy stabilan magas műszaki színvonalú termékeket kínáljon versenyképes áron.

A Delta Ultron HPH sorozata az egyik legkedveltebb 3/3 fázisú UPS a Balmex kínálatában.

Futó projektünk keretén belül egy központi szünetmentes áramellátó berendezés alkalmazása gazdaságilag nem volt értelmezhető (kiépítés hiányában), így lokális szünetmentes szigeteket kellett létrehozni.

Ezek kielégítésére pedig elégnek bizonyult 20-20kVA (20kW) teljesítmény.

Ezt a megoldás leginkább már elkészült gyártócsarnokokban, illetve olyan intézményekben alkalmazható, ahol a szünetmentes hálózat kiépítése irreálisan magas költséggel járna.

raktárunkba 9 darab Delta Ultron HPH 20kVA UPS érkezett, beépített akkumulátorteleppel. raktárunkba 9 darab Delta Ultron HPH 20kVA UPS érkezett, beépített akkumulátorteleppel. Delta HPH UPS

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.