balmex-deltart5-20

Teljes megoldás a megbízható energiaellátáshoz magas rendelkezésre állás és teljesítmény mellett

A Delta RT sorozata 1-3kVA után a nagyobb testvér, az 5-10kVA is megújul, illetve kiegészül 15 és 20KVA-s egységekkel.

balmex-delta-banner-inside-rt-1-20kva-application-stack-en

Az Amplon RT sorozat 5-20kVA egy online kettős konverziós szünetmentes tápegység, amelyet a best-in-class design mellett, kompakt 2U mérete, magas teljesítmény sűrűsége, rendszerhatékonysága és sokoldalú konfigurációi teszik az ügyfelek kedvencévé.

A CosFi=1 kimeneti teljesítménytényezője maximalizálja kapacitását a kritikusabb terhelésekhez, miközben kiemelkedő energiamegtakarítás érhető el az AC-AC hatékonysága alapján, akár 96,5% és 99% ECO módban.

Ezen felül az RT sorozat 5-20kVA UPS az első a piacon, amely standard Li-ion külső akkumulátoros szekrényeket kínál, amelyek jobb energia sűrűséget és fenntarthatóságot biztosítanak.

Négy egység párhuzamos működése az új sorozatot ideális, kis méretű ám nagy teljesítményű szünetmentes tápegységgé teszi, kiváltképp olyan kritikus alkalmazásokhoz, mint például szerverek, adatközpontok, telekommunikáció és termelés.

További információ elérhető ITT.

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.