balmex-UPS-5-szempont-a-COVID19-oltoanyag-biztonsagos-tarolasahoz

Az Egészségügyi Világszervezet szerint az oltások majd 50% -a elveszik évente a helytelen kezelés miatt, ideértve a hőmérséklet-szabályozási problémákat is. Mivel a Pfizer és a Moderna új COVID-19 vakcinái rendkívül alacsony hőmérsékleten való tárolást igényelnek, ennek a kérdésnek a kezelése minden eddiginél kritikusabb.

Ha valamilyen okból kifolyólag veszélybe kerülne az áramszolgáltatás, az a korlátozott oltóanyag-készletet veszélyezteti, ami katasztrofális lehet a koronavírus elleni küzdelem ezen kritikus szakaszában.

A megfelelő vészhelyzeti biztonsági energia kiválasztásának 5 pontja:

1.  Online kettős konverziós technológia

A legkritikusabb alkalmazásokhoz az online kettős konverziós UPS megoldás nyújtja a legnagyobb védelmet. Ezzel a típusú UPS-sel az ultra-alacsony hőmérsékletű fagyasztói teljesen el lesznek szigetelve a nyers közüzemi szolgáltatástól, megvédve a fagyasztókat túlfeszültségektől, áramszünetektől vagy leállásoktól, amelyek veszélyeztethetik az oltóanyagok megfelelő hőmérsékleten tartását.

2. Nulla átkapcsolási idő az akkumulátorokra

A prémium szintű védelem érdekében az UPS-nek azonnal át kell térnie az akkumulátor tartalék energiájára, biztosítva az oltások fagyasztóinak valóban szünetmentes áramellátását állandó hőmérsékletét.

3. Méretezhető futásidő

Néha nem áll rendelkezésre generátor, vagy a kritikus rendszerek készenléti tervezése csak percek helyett órákig tartó üzemidőt igényel. Ezekben az esetekben egy olyan UPS-modell kínál ilyen szintű támogatást, amely képes felismerni a külső akkumulátorszekrényeket és csatlakozni azokhoz a további akkumulátor-energia eléréséhez.

4. UPS távfelügyeleti képességek

Fontos tudni, hogy az UPS mindig rendeltetésszerűen működik és éjjel-nappal végzi munkáját. Az intelligens UPS lehetővé teszi a távfelügyeletet és a helyi felügyeletet, segítve a személyzetet az akkumulátorok állapotának kezelésében és proaktív módon megjósolja az akkumulátorcsere dátumát.

5. Könnyű telepítés és üzemeltetés

Az egyészségügy túlterheltsége mellett az UPS rendszernek nem plusz bonyodalmat, hanem egyszerűsítést kellene jelentenie. A gyorsan telepíthető és konfigurálható, több fagyasztót támogató plug-and-play rendszer biztosítja, hogy a vészhelyzeti tartalék energiája akadály helyett inkább segítség legyen.

balmex-covid19-biztonsagos-tarolas

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.