balmex-piller-cpm-300-360

Ez az új UPS kategória nem kisebb célt fogalmaz meg, mint hogy forradalmasítja az áramellátás biztonságát.

A koncepció mind a beruházási mind az üzemeltetési költségek tekintetében megfelel az áramellátással szemben támasztott jövőbeni követelményeknek.

A CPM névre keresztelt koncepció egyesíti a hatékony és megbízható energiatárolást egy egyedi, ötféle módban működni képes UPS-el. Ezen két alapelv következetes alkalmazása lehetővé teszi a kiemelkedően magas hatásfok (98% felett) elérését, következésképpen a veszteségek minimalizálását, a környezetbe illesztés (hűtési igények) nagyfokú rugalmasságát, a helytakarékos elhelyezést, az egyszerű és nagyon alacsony szintű karbantartási igényt, és modularitása révén a skálázhatóságot.

A Piller egy brit tulajdonban álló, tradicionális német UPS gyártó – széleskörű tapasztalatokkal úgy statikus mint dinamikus rendszerekkel,  széles körben ismertek a nagy teljesítményű banki, tőzsdei,  adatközponti dinamikus szünetmentes áramellátási megoldásai –  egy olyan teljesen új UPS kategória bevezetését hirdette meg, amellyel az adatközpont üzemeltetők elképzelését kívánja – az áramellátásról és kiesés elleni védelemről –  forradalmasítani.

A termék nemzetközi bevezetése folyamatban van, rövidesen régiónkban is megismerhetővé válnak a részletek és kezdetét veheti a jövő adatközponti áramellátások tervezése.