UPS MENEDZSMENT ÉS FELÜGYELETI RENDSZEREK

A balmex.hu termékei között, az UPS-ek alatt eddig is szerepeltek a felügyeleti rendszerekről szóló tájékoztatás. Gyártóink akikkel kapcsolatban állunk, mind rendelkeznek az UPS-hez ingyenesen adott, illetve letölthető felügyeleti szoftverekkel. Ezekről a szoftverekről, illetve szolgáltatásokról kaphat most bővebb tájékoztatást honlapunkon.

UPS Felügyeleti lehetőségek

Fontos megemlíteni a Vertiv (korábbi Emerson) gyártó vadonatúj fejlesztését, a Power Insight 2.0-át. Az új menedzsment alá került Vertiv észbe kapott és elkezdte gőzerővel modernizálni UPS felügyeleti szoftverét.

Szintén szót érdemel a piacon szinte egyedülálló Life Services, amivel természetesen a Balmex Kft. is foglalkozik. A Life Services-be kötött UPS berendezéseket egy csapat mérnök figyeli és elemzi a nap 24 órájában, amivel az MTBF értékek a konkurencia fölé emelkednek. A Balmex Kft. büszke, hogy van olyan partnere aki igényt tart erre a szolgáltatásra.

Másik fontos UPS beszállítónk, a Delta is jelen van, UPSentry programjával, mely könnyen konfigurálható, a mostani trendeknek maximálisan megfelel és kielégíti azokat.

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.