Akkumulátoros energiatárolás

Akkumulátoros energiatárolás

Ipari célú energiatárolás akkumulátorokkal

A tökéletes tartalék energiaellátás hátterében mindig egy megfelelően konfigurált és -méretezett akkumulátor rendszer áll. Továbbra is a telepített ólomakkumulátorok a legelterjedtebbek, de egyre több alkalmazásban válik be a lítiumion technológia is.

A különböző árkategóriákban ígérnek 5, 10 vagy 10+ éves tervezett élettartamú akkumulátorokat is. Ám a gyártó által megadott idő legtöbbször ideális körülmények között értendő, tehát választáskor nem elég a vágyott élettartamra és a megcélzott költségkeretre figyelni.

Minden eset egyedi, de általánosságban igaz, hogy fokozott igénybevétel mellett jobban megéri a drágább, cserébe strapabíróbb lítiumion akkumulátor. Ezért javasoljuk, hogy mielőtt elkötelezné magát valamelyik technológia vagy típus mellett, forduljon hozzánk szaktanácsért!

Fontos figyelembe venni a megfelelő akkumulátor kiválasztásánál az üzemeltetés körülményeit, leginkább a hőmérsékletet. Ezek fogják meghatározni, hogy valójában mennyi ideig lesz használható az akkumulátor.

Az akkumulátor állapotfelmérésének fontossága

Már létező rendszerében az akkumulátorok rendszeres karbantartása szükséges a biztonság fenntartásához. Hogy költséges cserére csak a szükség esetén kerüljön sor, vállaljuk az állapotfelmérést terheléses méréssel, mely során csapatunk sok évtizedes tapasztalatára alapozhat.

Szakértő tudás és mély piacismeret

Ha megtisztel bizalmával, a piacon elérhető megoldások közül megkeressük az Ön céljainak leginkább megfelelőt. Az általunk képviselt cégek kínálatában a jól bevált és a legmodernebb, innovatív megoldások egyaránt megtalálhatók, ezért mindig tudunk az Ön igényeinek megfelelő energiatárolási megoldást javasolni.

Teljeskörű megoldást kínálunk

Meglévő akkumulátorokat karbantartjuk, és szakvéleményt adunk róla. Szükség esetén elvégezzük szakszerű leszerelését, és megszervezzük elszállítását egy megfelelő veszélyes hulladék kezelési engedéllyel rendelkező szakcég átvételi helyszínére. Új akkumulátorokat kiválasztjuk, beszerezzük, a szükséges szerelvényekkel együtt szállítjuk és telepítjük.

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.