TSi inverter rendszer

Egy projektünk kapcsán felmerült, hogy a moduláris és redundáns kialakítású TSi inverter rendszert alkalmazzunk partnerünknél szünetmentesen biztosítva így fogyasztóit. A TSi inverter rendszernek köszönhetően elegendő csak az akkumulátor visszatöltéséhez szükséges töltő áramképesség. Az alap üzemmódban (EPC mód), azaz AC oldali táplálás esetén is kettős konverzió valósul meg, azaz maximális biztonságot nyújt, nincs átkapcsolás! A megoldás a piacon elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviseli.

A TSI BRAVO egy kompakt és skálázható moduláris inverter, amely tiszta szinuszhullámú tápellátást biztosít. Egy DC áramellátó rendszerrel együtt kiváló AC biztonsági megoldást biztosít. A legújabb frekvenciaváltó-technológiát alkalmazza, amely kiváló energiahatékonyságot biztosít kompakt méretben. A „Twin Sine Innovation” (TSI) technológia kiküszöböli a közös hibapontokat a teljes skálázhatóságnak köszönhetően; akár 32 modul párhuzamosan és akár 96% hatékonyság.

TSi inverter rendszer

Alap üzemmód, amit a gyártó EPC módnak nevez, hogy a fogyasztók az AC betápról vannak ellátva, de a hálózati zavarok ilyenkor is maximálisan szűrve vannak (kettős konverzió a DC bufferen keresztül). Csak hálózati hiba, vagy kiesés esetén nyúl a rendszer a DC forráshoz!

Bravo 220VDC/230VAC modulokkal az EPC hatásfok: 96,5 %
Bravo 220VDC/230VAC modulokkal a „DC” hatásfok: 92,5 %

  • Nincs átkapcsolás csak energia útvonal áttérés!
  • Minden egyes modul így épül fel, azaz a rendszerben nincs közös hibapont.
  • Minden üzemmódban maximális védelem a fogyasztónak, kettős konverzió
  • Töltő megtakarítás, mert az AC mód lehet a folyamatos üzemmód
  • Jelentős hatásfok előny, jobb inverter hatásfok és elmarad a töltő veszteség is.

TSi inverter rendszer

TSi inverter rendszer

TSi inverter rendszer

TSi inverter rendszer

TSi inverter rendszer

Kapcsolódó termékek

48 VDC távközlési rendszerek

A 48 VDC egyenáramú tápellátás nagy biztonságú, zavartalan és szünetmentes tápellátást biztosít a kommunikációs berendezéseknek.