Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjérőlA szünetmentes megoldások soha nem látott tempóban fejlődnek. Elfogadva a világ legnagyobb tápegység gyártójának meghívását, Varsóban néztük és hallgattuk meg a Delta UPS-k jövőjét, terveit.

A Balmex Kft. Varsóba látogatott a Delta Electronics meghívásából. Itt a Delta képviselőin felül az Uptime Institute alelnöke, illetve egy Európa szinten elismert tervezőiroda képviselője tartott előadást.

Kiderült, hogy az 5G hálózat terjedése fantasztikus lehetőségeket rejt, illetve az IoT eszközök egyre inkább támaszkodnak az úgynevezett EDGE computing-ra.

Ezeket az eszközöket, illetve szolgáltatásokat természetesen energiával kell kiszolgálni, méghozzá redundáns, robosztus felépítéssel.

A Delta törekvései ezeket segítik elő. A Delta egy tajwani székhelyű, globális gyártó amely többek között a világ legnagyobb OEM szünetmentes tápegység gyártója is. Saját portfóliója azonban egyre nagyobb teret nyer, RnD tevékenysége pedig kiemelkedő a témában.

Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről Varsói konferencia a Delta UPS-k jövőjérőlVarsói konferencia a Delta UPS-k jövőjéről

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.