balmex-covid19

Tisztelt Partnereink, Kedves Vevőink!

Sajnos a COVID-19 vírus még mindig jelen van életünkben, és minden jel arra mutat, hogy ez a helyzet hosszabb-rövidebb ideig így is marad.

A magyar kormány egészségünk védelme érdekében hozott szigorító intézkedései soha nem látott mértékben korlátozzák a mindennapi életünket.

Azonban hadd tájékoztassam önöket, hogy a Balmex Kft. ilyen körülmények között is azt a magas szintű szolgáltatást tudja nyújtani, amit eddig megszoktak és jogosan el is várnak.

Emellett továbbra is kiemelt figyelmet kap a kollégáink, családtagjaink, partnereink, vásárlóink biztonságának és egészségének megőrzése. Éppen ezért minden olyan óvintézkedést megteszünk, amelyek ezt a célt szolgálják.

Üzleti tevékenységünk alapja az ügyfeleink működésének szünetmentes biztosítása, ezért a szerviz és telepítő állományunk továbbra is teljes feladatot lát el, teszi mindezt „COVID-19 biztonsági mód”-ban, tovább biztosítva ezzel partnereink védelmét.

Az elmúlt több, mint 20 évben a Balmex Kft. csapata megannyi kihívással találta már szemben magát és minduntalan győztesen, megerősödve került ki ezekből.
Biztosíthatom Önöket ez most is így lesz, együtt sikerrel fogjuk átvészelni ezt a mostani időszakot is!
Köszönjük bizalmukat, maradunk továbbra is az önök szünetmentes partnere!

Üdvözletem önöknek és családjuknak:
Schandl László
ügyvezető
Balmex Kft.