Megújult a Balmex weboldala

„Már éppen itt volt az ideje,…” kaptuk több helyről, … igazuk volt! Új arculat, felfrissített logó, teljesen új honlap és ezzel még nincs vége! Terveinkben számos gondolat szerepel, amelyeket folyamatosan ültetünk át a gyakorlatba.

Böngéssze honlapunkat! A modern megjelenésen túl, rengeteg információt szándékozunk átadni, olyan fórumot kívánunk teremteni, amely hasznos segítség mindazoknak, akik a téma iránt érdeklődnek. Reményeink szerint úgy a szakemberek, mint a kevésbé mély tudással rendelkezők találnak hasznos anyagokat a honlapon. A termék információkon túl háttéranyagok , elemzések szolgálnak segítségül.

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Ne ijedjen meg, nem fogjuk felesleges tartalmakkal zaklatni Önt. A folyamatosan bővülő tartalmakra hívjuk fel a figyelmet, rendezvényeinkről kaphat tájékoztatást, és persze a téma ( UPS és 48VDC) hazai és nemzetközi híreit foglaljuk össze hírleveleinkben.

Kérdezzen minket! Hírlevelünkben, szakmai anyagainkban szívesen dolgozunk fel szélesebb érdeklődésre számot tartó témákat, adunk fórumot hozzászólásoknak. A kritikai észrevételekért hálásak vagyunk!

Fontos a szakma presztízse! Sajnos többször érezzük, de partnereink is panaszkodnak időnként, hogy az áramellátás témaköre mostohagyerekként van kezelve. Mi tudjuk, hogy megfelelő áramellátás nélkül nincsenek jól működő rendszerek. A baj az, hogy erre sokszor csak hiba esetén döbbennek rá egyes vezetők. Célunk, hogy növeljük a tudatosságot, a szakmaiságot, hogy helyén legyen kezelve a téma.

A Balmex Kft. az 1997-es indulás óta eltelt közel 20 év alatt rengeteg tapasztalatot és tudást szedett össze. Abban az egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy három nemzetközileg kiemelkedő gyártó partnere vagyunk, minden technológia rendelkezésünkre áll (akár több helyről is). Ezt a mennyiségű tudást és tapasztalatot pedig szeretnénk hasznosítani, továbbadni partnereink, ügyfeleink részére.

Filozófiánk és a magas minőségre törekvésünk nem változott, csak mostantól más köntösben, jóval profibb felületen léphet kapcsolatba velünk. Jöjjön, fedezzen fel minket újra!

 

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.