Igazán tartalmasra sikerült a Vertiv szimpózium, amelyet 2023. szeptember 26-án tartottunk. Az esemény során részletekbe menően bemutattuk a szünetmentes áramellátás legfrissebb technológiai megoldásait, sőt a résztvevők élőben is megtekinthették a Vertiv legújabb eszközeit. Olvassa el rövid beszámolónkat!

UPS rendszerek testközelből: ilyen volt a Vertiv szimpózium

UPS alkalmazások a hatékony termelés érdekében

Minden vállalkozó célja, hogy optimalizálja működését a változó körülmények ellenére. A legutóbbi szimpóziumunk alkalmával ebben segítettünk a résztvevőknek, melynek során többek között szót ejtettünk:

  • a szünetmentes áramforrások hatásfokáról,
  • a trafók alkalmazásának szükségességéről a UPS rendszerek esetében,
  • a hagyományos és Li-on akkumulátorokról a UPS eszközökben,
  • valamint az áramellátó rendszerek karbantartásról és üzemeltetéséről.

Konstruktív beszélgetés és szemléltetés

Az alkalmazások teljes körű megismerése érdekében időt szakítottunk a résztvevők kérdéseinek megbeszélésére, hogy minden megjelent iparági szakember megfelelő rálátást kaphasson a UPS eszközök adta lehetőségekről. Az elméleti bemutatás mellett, a Vertiv eszközeit meg is lehetett tapintani, amely szintén segítette a tájékozódást.

 

Örömünkre szolgált, hogy számos iparág képviselte magát a rendezvényünkön, ami azt mutatja, egyre többen ismerik fel a szünetmentes áramellátás szerepét az adatbiztonságban, illetve a kritikus rendszerek üzemeltetésében. A magunk részéről ezt továbbra is igyekszünk szakmai cikkekkel és szaktanácsadással, illetve hasonló fórumok szervezésével segíteni, mert hiszünk benne, hogy a jó döntésekhez pontos, a katalógus adatokon túlmutató tájékozódás szükséges.

Kapcsolódó megoldások

Hálózati szünetmentes áramellátás

A szünetmentes áramellátás feladata, hogy a táplált berendezéseket, folyamatokat szünetmentes, illetve zavarmentes villamos energiával lássa el, ezáltal védve őket a tápoldali zavaroktól.