Referenciáink az ipari áramellátás területéről

Referenciáink az ipari áramellátás területéről

Autóipar

Az egyik győri autóipari beszállító legkényesebb megmunkáló gépeit az Emerson/Liebert NXC 40 kVA-es UPS-e védi. Bár ipari technológia kiszolgálása történik, mégsem volt szükség transzformátoros kimenetű UPS-re, aminek következtében érvényesülni tudott a korszerű UPS magas hatásfoka. A telepített 15 perces áthidalás elegendő időt biztosít hosszabb áramkimaradás esetén a szabályozott leállásra.

Silvestris & Szilas

A Silvestris & Szilas a gyógyszer- és a szépségiparnak kínál egyedülálló megoldásokat a botanikai világ teljes spektrumában. A vállalat vadonatúj laboratóriumát, valamint a lepárló üzemük kolonnáját láttuk el szünetmentes technológiával. A projekt megvalósításához Vertiv berendezést biztosítottunk, amely a legmagasabb védelmet és közel 99%-os szünetmentes hatásfokot biztosít Class 1 védelemmel. Az akkumulátoros áthidalást az iparágban vezető hatásfokkal rendelkező Lithium-ion rendszer biztosítja, mivel korlátozott hely állt rendelkezésünkre, és hőmérséklet-tűrő megoldásra volt szükség.

Wellis

A Wellis jakuzzi gyártó vállalat 2016 óta a Balmex partnere. Gyártói tevékenységüket egyedileg gyártott transzformátorokkal támogatjuk. Az ózdi üzemben a Wellis USA piacra szánt gyártmányait kellett megfelelően ellenőrizni, melyhez frekvencia átalakításra volt szükség. Ezért a jacuzzik tesztelésére szolgáló, gyártósoronkénti 6 tesztpadhoz két darab 100kVA Delta HPH rendszert alakítottunk ki DC pufferrel, az eszköz védelme érdekében. A rendszerekhez külön erre a célra gyártott, speciális 70kVA-s transzformátorok is tartoznak, hogy a termékeket az USA-nak megfelelő árammal lehessen tesztelni és jóváhagyni.

Nokia Komárom

A komáromi Nokia gyár számára forgógépes eszközöket biztosítottunk. A rendszer a Piller robusztus, nagy teljesítményű és dinamikus forgógépes eszközök alkalmazásával képes szabályozott feszültség és frekvencia előállítására.

Nilfisk

A prémium minőségű ipari takarítási termékeket gyártó vállalat számára Vertiv EXL S1 200kVA-s berendezést üzemelünk be. A termék frekvenciaátalakító módban működik, hogy a tesztpadokat az hazaitól eltérő frekvencián is elláthassa megfelelő feszültséggel.

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.