Hálózati Áramelosztó (PDU)

Hálózati Áramelosztó (PDU)

Energiafelügyelet és áramelosztás PDU megoldásokkal

Napjainkban az adatközponti beruházások jelentős mértékűek. Egy létesítmény bejáratától a rack szekrények áramelosztójáig az energialánc minden egyes összetevője kulcsfontosságú a berendezések rendelkezésre állási idejének szempontjából.

Az általunk kínált hálózati áramelosztók az iparágban a legmagasabb rendelkezésre állási időt, legintelligensebb energiafelügyeletet és -elosztását biztosítják. Könnyen integrálhatók az adatközponti infrastruktúra-felügyeleti rendszerekkel, hogy szervezetét rugalmasabbá tegyék, és biztosítsák vállalata növekedéséhez szükséges technológiai támogatást.

Alap kivitel (basic PDU)

Az alapkivitelű hálózati áramelosztók nagymértékben megbízhatók. Hely- és energiatakarékosság mellett költséghatékony megoldást biztosítanak. A termékek az áram elosztási lehetőségek széles skáláját kínálják, rack szekrényben és állványon egyaránt.

Minden típusú informatikai alkalmazásra bevethető, kiemelkedő minőségű termékek hosszú várható élettartammal, vállalkozása zavartalan fejlődéséhez.

Felügyelt kivitel (monitored PDU)

A felügyelt hálózati áramelosztók fogyasztói ellátást biztosítanak, távoli hozzáféréssel a rendszer adataihoz, mint amilyen az áram, feszültség, valós teljesítmény, látszólagos teljesítmény, teljesítménytényező és fogyasztás.

Az általunk kínált termékek elérhetőek egység és kimeneti szinten monitorozható konfigurációkban is, így tökéletes megoldást nyújtanak adatközpont hosting szolgáltatást kínáló cégeknek!

Kapcsolható kivitel (switched PDU)

A kapcsolható hálózati áramelosztók a felügyelt áramelosztók összes előnyével és képességével fel vannak szerelve. Ezen felül távolról ki- és bekapcsolható, vagy akár újraindítható a tápellátás az egyes aljzatokon keresztül.

Elérhető egység és kimeneti szinten monitorozható konfigurációkban is, így ideális azokban az adatközpontokban, ahol a totális kontrollt távolról menedzselhető aljzatszintű kapcsolási lehetőséggel akarják megoldani.

Találja meg cége számára legmegfelelőbb PDU-t!

Amennyiben pontosan ismeri cége áramelosztó rendszerének igényeit, akkor az általunk kínált Vertiv termékek közül itt megtalálhatja a megfelelőt. A Vertiv rPDU Finder több paraméter figyelembe vétele után bemutatja a feladatra legalkalmasabb rack hálózati áramelosztó termékeket.

Segítünk a megfelelő PDU kiválasztásában

Abban az esetben, ha nem ismeri teljesen az Ön cégénél működő rendszer igényeihez legmegfelelőbb megoldást, akkor munkatársaink szaktanácsadás keretében segítenek felmérni ezeket és kiválasztani azt a hálózati áramelosztót, amellyel biztonságosan és hosszú távon üzemeltetheti rendszereit.

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.