Tartalék áramellátás (ipari aggregátor)

Tartalék áramellátás (ipari aggregátor)

Tartalék energiaforrás beépítés – ipari dízel aggregátor

A szünetmentes áramellátáshoz kapcsolódóan kínálunk dízel aggregátor megoldásokat beépített beltéri vagy kültéri kivitelben. Az biztonságos és megszakítás nélküli átállás érdekében azonban az aggregátoros megoldások esetén is fontos egy akkumulátor energiatároló rendszer beépítése, hiszen a motoros rendszereknek szükségük van időre, míg elérik a megfelelő teljesítményt.

A termék bekerülési és fenntartási költsége mellett mindig figyelemmel vagyunk a megfelelő stabil hazai háttérre, tehát megbízható, az Ön igényeihez méretezett, optimális rendszer kiépítésére törekszünk.

Gyártó függetlenek vagyunk, a legismertebb hazai forgalmazókkal együttműködve, az ő szakmai hátterükre támaszkodva keressük meg az Önnek legmegfelelőbb megoldásokat.

Személyre szabott megoldás

A telepítési hely, a beépíthetőség, a szabványi követelmények figyelembevételével, cége igényekhez illetve lehetőségekhez rugalmasan igazodó megoldást dolgozunk ki Önnek. Többféle gyártó termékei közül mindig a feladathoz legalkalmasabb ipari aggregátort ajánljuk, beltéri- és kültéri telepített, vagy akár konténerizált formában.

Körültekintő tervezés

A dízelmotoros ipari aggregátorok telepítését komplex szempontok vezérlik, nem elég méret és teljesítmény szerint kiválasztani a gépet. Fontos a megfelelő vezérlő elektronika, mely beépíthető az Ön elektromos rendszerébe. Ezen kívül biztosítani kell a megfelelő üzemanyag ellátást és beltéri megoldás esetén az égés származékok kivezetését is.

Rendszerben gondolkodunk

A dízel ipari. aggregátor kiforrott technológia ugyan, önmagában azonban nem biztosítja a tápellátás zavartalanságát. Ezért igény esetén komplex rendszer részeként szállítjuk, UPS és STS elemekkel kiegészítve, hogy érzékeny termelő berendezései semmit se vegyenek észre a hálózati zavarokból.

Kapcsolódó hírek

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.