Hálózati szünetmentes áramellátás

Hálózati szünetmentes áramellátás

UPS nélkül a hálózati kimaradás biztos gazdasági kiesés

Büszkék vagyunk, hogy az UPS területen egyedüliként az összes piacvezető technológiát egy kézből tudjuk nyújtani ügyfeleink számára. A három kiemelkedő gyártó partnerünk egyedülállóan széles körű termékkínálatot és tapasztalati hátteret biztosít számunkra, ezáltal az Ön alkalmazásához legjobban illeszkedő megoldást tudjuk kiválasztani és ajánlani.

1 kVA teljesítménytől felfelé kínálunk UPS-eket, VFI (online kettős konverzió) és VI (line interaktív) kivitelben. Az 1 kVA alatti, VDF (Off line) berendezéseket csak nagyobb mennyiségi igény esetén kínáljuk.

Prémium ipari UPS rendszer megvalósításának lépései:

Felmérjük a megrendelő igényeit és a technikai paramétereket

Ha Ön a problémát felismeri, az már elég, mert mi első lépésként teljes körű felméréssel kezdünk. Először részletesen megismerjük az Ön igényeit és kéréseit, majd felmérjük a fizikai és a hálózati környezetet, a szükséges szünetmentes rendszer méretét, és a telepítéshez szükséges eszközöket illetve kapacitást.

Megtervezzük az optimális rendszert

A megbeszéléseket és a terep felmérését követően szakembereink megtervezik az adott kihívásra, illetve a jövőben várható fejlesztési, bővítési igényekhez legoptimálisabb szünetmentes rendszert. A tervezési folyamat rendkívüli figyelmet igénylő fázis, ezért elengedhetetlen szakértőink sok éves tapasztalata és átfogó szakértelme.

Teljeskörű megoldást kínálunk

Beszerezzük a szükséges komponenseket (akkumulátorok, dízel aggregát, elosztók stb.), majd a helyszínen telepítjük és üzembe helyezzük a teljes rendszert. Az üzembe helyezések során ügyelünk a hibátlan integrációra a kapcsolódó rendszerekkel, és felkészítjük az Ön csapatát a rendszer kezelésére. Így a vállalkozása kulcsrakész, azonnal használatba vehető megoldást kap.

Pontos monitoring

Az UPS-hez adott felügyeleti szoftverek amellett, hogy hosszabb áramszünet esetén biztonságosan leállítják a csatlakoztatott rendszereket, folyamatosan mérik és figyelik a hálózat és az UPS rendszer paramétereit. Nem megfelelő működés, esetleg zavar esetén a szoftver tájékoztatja a rendszergazdát vagy a karbantartókat az áramszünetről, illetve hibáról. Így még behatóbb képet kaphat a táphálózat viselkedéséről, illetve rendszerének energia igényéről.

Kapcsolódó hírek

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.