Repülőtéri szünetmentes áramellátás

Repülőtéri szünetmentes áramellátás

A légi közlekedés kritikus biztonságának alapeleme a szünetmentes tápellátás

A polgári és katonai repülés világában egyaránt igaz, hogy a földi kiszolgálás energiaigénye óriási, és ezt minden körülmények között biztosítani kell, az üzembiztos működés érdekében. Legyen szó a repülőgépek vagy a földi berendezések kiszolgálásáról, 400 Hz illetve 28 VDC áramellátásról, a szünetmentes tápellátás elengedhetetlen. A repülőgépek földi kiszolgálása, a kifutópályák világítása, a terminálépületek vagy a karbantartó hangárok, a műszeres rendszerek és az elektronikus kijelzők illetve -táblák csak néhány példa a feladat összetettségére. Ilyen körülmények között rövid kiesés sem megengedhető.

A világ egyik vezető UPS- és frekvencia-átalakító termék gyártója, a Piller magyarországi forgalmazójaként tudjuk: az áramellátást mindenkor fenn kell tartani.

Csak a folyamatos tápellátás biztosítja, hogy a polgári vagy katonai létesítmények, illetve az ott kiszolgált repülőgépek számára mindig rendelkezésre álljon a szükséges zavarmentes energia. Termékpalettán szerepelnek a helyi (200 V-os) és központi (960 V-os) átalakító megoldások a kábelek, csatlakozók, illesztő transzformátorok, és mobil megoldások mellett.

Teljes körű átvizsgálást és karbantartást biztosítunk

Egy repülőtéri rendszer folyamatos használata mellett kifejezetten fontos, hogy minden elem tökéletesen üzemeljen. Meglévő rendszerének karbantartás igénye esetén is állunk rendelkezésre, ha pedig egy-egy részegység cserére szorul, megkeressük a műszaki környezetnek megfelelőt.

Professzionális rendszerek és szakértő tervezés

Új rendszer kiépítéshez teljes körű megoldásokat tervezünk, így egy helyről minden részegység és alrendszer beszerezhető. Szakértőink tudására és a Piller vállalat termékeire építve minden iparági problémára találunk megoldást. Célunk, hogy a reptér üzemeltetés biztonsága elérje a megkívánt szintet, ugyanakkor a rendszer se legyen túlméretezett.

Nem csupán termékeket, megoldást kínálunk

Munkánk nem szorítkozik a termék kiválasztására és leszállítására. Teljeskörű tervezést, telepítést, üzembe helyezést és tesztelést vállalunk, továbbá a kezelőszemélyzet oktatását. Célunk, hogy az ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást szállítsuk, akkor is, ha ez innovatív, szokatlan felépítésű rendszert igényel.

Kapcsolódó hírek

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.