Szolgáltatások

Szolgáltatások

Professzionális termékek szakértelemmel támogatva

A Balmex-nél elhivatottsággal kezeljük az Ön áramellátásának ügyét és mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Az ipari áramellátás hazai piacán a legszélesebb termékválasztékkal rendelkezünk, amihez elhivatott szakember gárdánk sok éves tapasztalata társul. Prémium és gazdaságos megoldást kínáló termékeink mellé is teljeskörű szolgáltatást biztosítunk.

Évtizedekre visszanyúló szakmai tapasztalat, és az általunk forgalmazott termékek széles skálája segít abban, hogy a cége előtt álló energiabiztonsági kihívások optimális megoldását dolgozzuk ki.

Szaktanácsadás

A biztonságos és zavarmentes tápellátás szakterületén két évtizedes tapasztalattal rendelkező, elhivatott szakembereink állnak rendelkezésére. Legyen szó meglévő rendszer ellenőrzéséről, szervizeléséről illetve fejlesztéséről, egy új rendszer megtervezéséről és kiépítéséről, vagy akár a legkomplexebb ipari tápellátási problémáról, amire szakértő megoldást keres, mi pontosan felmérjük az Ön igényeit, a helyszín adottságait és az esetleg felmerülő akadályokat, és mindig a feladatra leginkább alkalmas megoldást javasoljuk – iparágtól és gyártótól függetlenül.

A rendelkezésre álló információk alapján felmérjük a probléma gyökerét, összegyűjtjük a gyártói információkat, majd egy személyes vagy telefonos konzultáció alkalmával egyeztetjük a további kérdéseket. Ezáltal teljes betekintést nyerünk a problémába, amely alapján kidolgozott szakvéleményt és célzott segítséget tudunk nyújtani.

Javaslataink mindig figyelembe veszik az előzetesen lefektetett gazdasági és minőségi szempontokat, hogy rendszereink hosszú távon szolgálják az ügyfél igényeit.

Szaktanácsadásunk kérheti egyszerűbb problémák megoldásához vagy egy teljesen új rendszer megtervezéséhez egyaránt.

Szakembereink az ipari áramellátás minden területén tájékozottak az elérhető megoldásokról.

Mély szaktudás

A legkülönfélébb ágazatokban - gyártás, távközlés, IT, bank, kritikus infrastruktúra - számtalan sikeres projektet zártunk.

Széleskörű tapasztalat

Műszeres vizsgálatok

Meglévő rendszerek karbantartása, illetve már működő berendezések kiszolgálására tervezett új rendszerek telepítése elött különösen fontos a körülmények pontos felmérése. Szakértő csapatunk helyszíni, műszeres vizsgálatokat végez, hogy megismerhessük a táphálózat állapotát és a tápellátó rendszer valós körülményeit, így az adottságoknak legmegfelelőbb berendezést vagy rendszert tudjuk ajánlani. A speciális és nemlineáris fogyasztók kellemetlen meglepetések forrásai lehetnek, továbbá bizonyos jelenségek csak részletes műszeres vizsgálatok nyomán válnak értelmezhetővé.

A műszeres vizsgálatok megfelelő betekintést nyújtanak a rendszer várható működési körülményeibe.

Ez ad biztos alapot a jó döntéshez, elkerülve ezzel az alulméretezést, vagy a korai meghibásodást. A meglévő akkumulátorok állapotát terheléses méréssel lehet ellenőrizni, de a mérés mellett az akkumulátor technológiával kapcsolatos alapos ismeretek és tapasztalatok is elengedhetetlenek a helyes értékeléshez.

A helyi adottságoknak tökéletesen megfelelő berendezés biztosítása.

Helyszíni felmérés

Az akkumulátorok állapotának pontos ismerete alapján jó döntést hozhat.

Biztos döntéshozatal

Telepítés, üzembe helyezés

A telepítést mindig kiszámítható ütemben folytatjuk le. A pontos felmérést és tervezést követően megtervezzük a telepítés menetrendjét is, beszerezzük a szükséges komponenseket, ügyelve az integrálhatóságra, majd kiszállítást követően a helyszínen telepítjük. A telepítést és üzembe helyezést saját villamosmérnökkel, technikussal illetve tapasztalt és jól felszerelt szakmunkás csapattal végezzük.

Üzembe helyezést követően teszteljük a teljes rendszert, és oktatást tartunk az Ön kezelő személyzete számára a berendezések használatáról.

Már a tervezési fázisban figyelemmel kísérjük a kapcsolódó környezeti rendszereket, és a telepítés során is ügyelünk az azokkal való hibátlan együttműködésre. A kisebb rendszer elemeket saját fuvareszközzel juttatjuk a helyszínre, a nagyobb rendszerek szállítását pedig egy erre szakosodott céggel megszervezzük.

Tervezésben, szállításban, kiépítésben és beüzemelésben is segítséget nyújtunk.

Teljeskörű szolgáltatás

A rendszertelepítést szakképzett, tapasztalt és tökéletesen felkészült csapatunk végzi.

Képzett és tapasztalt gárda

Karbantartás, szerviz

Tapasztalt szakemberekből álló szervizcsapatunk lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyszínen végezzünk hibaelhárítást. Karbantartási és szervizszolgáltatásaink elsősorban az áramellátó rendszerekre, a hozzájuk tartozó akkumulátorokra, felügyeleti rendszerekre, de egyéb általános villamos rendszerekre is kiterjednek.

Eseti megbízás vagy szerződéses viszony keretében rendszeresen elvégezzük a rendszerek vizsgálatát, a gyártóműi előírások szerinti karbantartását. Kiemelten áramellátó rendszerekre, a hozzájuk kapcsolódó akkumulátorokra, felügyeleti rendszerekre, és egyéb általános villamos rendszerekre is kiterjed tevékenységünk.

Karbantartási szerződésünk választható része a készenléti szolgáltatás. Ennek keretében gyors (rögzített időn belüli) helyszíni megjelenést, a hiba elhárításának megkezdését biztosítjuk. Szerviz csapatunk egy időben több helyszínen történő hibaelhárítást tesz lehetővé és e szolgáltatás keretén belül Hot Line 24 órás telefon-ügyeleti rendszert is üzemeltetünk az év 365 napján.

A karbantartási feladatokat és a szerviz szolgáltatást az egész ország területén vállaljuk és igény szerint bővítjük.

UPS-ek karbantartása

UPS megoldások esetében ügyfeleinknek évenkénti inspekciót, valamint egy kis- és egy nagy karbantartást javasolunk. Inspekció során szakembereink ellenőrzik a rendszer környezeti állapotát. Ezen túl ellenőrzik az UPS működését, a terhelési állapotot és az eseménytároló kiolvasására is sor kerül.

Kis karbantartás során az inspekción túl akkumulátor ellenőrzést és feszültségeloszlás mérést is végzünk.

A nagy karbantartás alkalmával részletes állapot- és működési teszteket, méréseket végzünk műterheléssel. Ilyenkor sor kerül továbbá a hiba- és távjelző rendszer ellenőrzésére, a berendezések tisztítására és a csatlakozások ellenőrzésére, javítására, valamint az aktuális szoftver frissítése.

24 órás telefon-ügyeleti rendszert üzemeltetünk az év 365 napján.

Hot Line

Szolgáltatásainkat az egész ország területén vállaljuk és igény szerint bővítjük.

Országos lefedettség

Oktatás

Kiemelt hangsúlyt fektetünk ügyfeleink megfelelő tájékoztatására és oktatására. Berendezéseink telepítését követően minden esetben oktatást biztosítunk a telepített rendszer kezelői számára. Az oktatás során bemutatjuk a berendezések üzemeltetését és képességeit, illetve hogy miként lehet legjobban kiaknázni az új rendszer tudását.

Folyamatosan bővülő tudástárunkban megtalálhatja a szünetmentes áramellátással kapcsolatos szakmai anyagainkat, valamint az iparági alapismeretek és szakkifejezések gyűjteményét, és rendszeresen publikálunk szakmai cikkeket illetve iparági híreket blogunkban.

Ezen túlmenően azonban fontos számunkra szakmai partnereink, meglévő és jövőbeli ügyfeleink tájékoztatása az iparág legújabb fejlesztéseiről személyes, átélhető formában is. Ezért rendszeresen szervezünk online térben, valamint előadótermünkben oktatásokat, bemutatókat, képzéseket. Ezek során informáljuk az üzemeltetőket és az érdeklődő szakembereket azokról az új, előremutató, innovatív megoldásokról, melyeket gyártó partnerinktől, első kézből ismerhettünk meg.

A biztonságos áramellátás gyakran innovatív, jövőálló megoldásokat igényel, melynek kiválasztásához minden információt megadunk partnereinknek.

A telepítést követően alapvető hibaelhárítási és kezelési képzést biztosítunk.

Üzemi oktatások

Rendszeresen bemutatjuk az új iparági megoldásokat

Általános és tájékoztató oktatások
Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.