Távközlési szünetmentes áramellátás

Távközlési szünetmentes áramellátás

A biztosan üzemelő telekommunikációs hálózat alapja a tökéletes 48 VDC energiaellátás

A távközlési technológiák szokásos tápigénye a 48 VDC egyenáramú tápellátás, amely nagy biztonságú zavartalan és szünetmentes tápellátást biztosít a kommunikációs berendezéseknek.

A modern, nagy sűrűségű távközlési hálózatok világában gyakori követelmény a kis helyigény, még a szünetmentes és redundanciával kiépített 48 VDC tápellátó rendszerek felé is. Ezzel szemben ahogy nő a kiépíteni kívánt rendszer teljesítménye, önálló szekrényt, vagy akár saját helyiséget érdemes a tápellátási feladatra elkülöníteni.

48 VDC rendszereknél előtérbe kerülnek az egyedi igények, ezért a szekrényes és annál nagyobb berendezésekben teljes mértékű konfigurálhatóságot, nagy rugalmasságot nyújtunk.

48 VDC rendszerek egy kézből

Forgalmazunk egyes rendszerelemeket és komplex rendszereket egyaránt. Termékeink között megtalálható egyenirányítók, vezérlők, konverterek és inverterek, kültéri szekrények illetve szolár töltők.

A komplett rendszerek esetében rack-, szekrényes-, megújuló hibrid- és kültéri rendszerek választéka várja.

Mindig az egyedi igényekre építünk

A célszerűség és a költségek szempontból egyaránt optimális megoldás érdekében arra törekszünk, hogy a megrendelővel közösen, részletesen specifikáljuk az igényeket és a rendszerre váró jövőbeni kihívásokat. Ügyfeleinknek segítünk a helyszín és az alkalmazott távközlési rendszer felmérésében, illetve a környezet feltérképezésében.

Gazdaságos és személyre szabott megoldást nyújtunk

Építhet tapasztalatunkra és termékismeretünkre az ideális méret és kialakítás, a szigetelési- és hűtési-szellőzési megoldások terén! Az ajánlott konfigurációban figyelembe vesszük a kapott információkat, és ha szükséges, alternatív javaslatokat teszünk, hogy műszaki és gazdasági szempontból is ténylegesen a legmegfelelőbb megoldás jöjjön létre.

Teljeskörű telepítést és üzembe helyezést vállalunk

A kiválasztott szünetmentes rendszer elemeinek helyszínre szállítását lebonyolítjuk, a kiépítését felkészült és tapasztalt csapatunk végzi, az üzembe helyezés során ügyelünk a hibátlan integrációra. A hatékonyságon és a szakértelmen túl elismert partner hálózatunk a legösszetettebb munkák elvégzéséhez is megfelelő hátteret biztosít számunkra.

Kapcsolódó hírek

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.