Statikus átkapcsolás (STS)

Statikus átkapcsolás (STS)

Statikus átkapcsolási megoldások

Az AC áramellátó rendszerek biztonságát redundáns ellátási útvonalak létrehozásával is növelhetjük. Szükséges továbbá, hogy szünetmentesen tudjunk váltani az útvonalak között, így a kényes fogyasztókat nem éri semmiféle zavar. Ha az egyik útvonal valamilyen okból kiesik, a szükséges, gyors átkapcsolási feladatot statikus transzferkapcsolók, STS-ek tudják csak ellátni.

Áramellátó rendszerek megbízhatósága nagymértékben fokozható transzfer-kapcsolókkal, amelyek lehetővé teszik az egymástól független áramforrások alkalmazását és a fogyasztók szelektív szétválasztását. Az ilyen, nagy megbízhatóságú STS applikációk például géptermek elengedhetetlen rendszer-építőelemei.

Külön problémakör az olyan független hálózatok közötti váltás, ahol a két hálózat nullája nem közösített, mert ilyenkor a nulla vezetőt is át kell váltani. Ezért alkalmazunk 2 pólusú kapcsolókat egy fázisú hálózaton és 4 pólusú kapcsolókat három fázisú hálózaton. Több kategóriában kínálunk STS termékeket:

Piller APOTRANS átkapcsolók

A Piller 3 fázisú hálózatokhoz gyárt átkapcsolókat. A kiforrott, kifinomult technológia és a robosztus megoldások teszik a Piller átkapcsolókat prémium kategóriás termékké. Az APOTRANS átkapcsolókra jellemzői a leggyorsabb átkapcsolási idő, a minden állapotban ellenőrzött tirisztorok, a redundáns vezérlés, a fuse-less kivitel és hogy nincs zárlat transzfer.

Delta STS átkapcsolók

A Delta statikus átkapcsolók 1 fázisú rack kivitelben állnak rendelkezésre. A kétféle nagyság alapvetően szekrény szinten biztosít átkapcsolást két forrás között olyan eszközök számára, amelyek nem tudnak fogadni két független tápforrást. A Delta törekvése a megbízható funkcionalitásra épül, így az STS átkapcsolókat gazdaságos terméknek fejlesztik.

Vertiv Liebert CROSS átkapcsolók

Az VERTIV márka Liebert CROSS statikus átkapcsolói széles választékban nyújtanak megoldást az átkapcsolási feladatok ellátására. 1 és 3 fázisú hálózatokhoz is gyártanak átkapcsolókat. A kiforrott technológia, a bizonyított megoldások teszik a Liebert CROSS átkapcsolókat kiváló termékké.

Kapcsolódó hírek

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.