Szünetmentes áramellátás

Szünetmentes áramellátás

Megszakítás nélküli folyamatok szünetmentes áramellátással

Egy gyártósor váratlan leállása a termeléskiesésen túl számos egyéb költséget és veszteséget eredményezhet, ezért a szünetmentes áramellátó készülékek (UPS) beszerelése kiemelten fontos gazdasági megfontolás.

A szünetmentes áramellátás feladata, hogy a táplált berendezéseket és folyamatokat szünetmentes illetve zavarmentes villamos energiával lássa el, így biztosítva védelmet a táphálózati kiesésektől és zavaroktól.

Egy jól kalibrált UPS megoldás többek között megelőzi a hardver károsodást, az adatsérülést-adatvesztést, biztosítja a munkafolyamatok zavartalanságát illetve akár áthidalja az esetleges áramszüneteket. Szünetmentes áramellátási berendezésekkel a szolgáltatási szintre vonatkozó megállapodások (SLA) teljesítése is lehetséges, a szolgáltatások minőségére, elérhetőségére és felelősségére kiterjedő elvárások teljesíthetővé válnak. Ezen előnyöknek köszönhetően egy szünetmentes rendszer kiépítésének költsége akár 1, maximum 3 éven belül megtérül.

háttérkép

Hálózati szünetmentes áramellátás

A szünetmentes áramellátás feladata, hogy a táplált berendezéseket, folyamatokat szünetmentes, illetve zavarmentes villamos energiával lássa el, ezáltal védve őket a tápoldali zavaroktól.

Repülőtéri szünetmentes áramellátás

A modern repülőterek biztonságos napi működése a minőségi áram folyamatos rendelkezésre állásától függ. Ebben a környezetben akár pár másodperces áramkiesés is súlyos következményeket okozhat.

Távközlési szünetmentes áramellátás

A távközlési technológiák szokásos tápigénye 48 VDC, amely nagy biztonságú zavartalan és szünetmentes áramellátást tesz elérhetővé a telekommunikációs berendezések számára.

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.