Rendezvényeink

Ebben a kategóriában találja a jövőben várható és már lezajlott események listáját. Válogasson a változatos fókuszú szakmai rendezvényeink közül és tudjon meg többet a szünetmentes megoldások témakörében. A rendezvények között számos UPS megoldással kapcsolatos informatív, online és offline előadásról, szakma eseményről értesülhet. A szimpatikus eseményre kattintva többet is megtudhat, valamint jelentkezési szándékát is jelezheti.

Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Delta szakmai nap 2024 – Az esemény, ami felvillanyoz

május 7. 2:00 du. - 5:00 du.

Delta szakmai nap 2024
Delta szakmai nap  

Tisztelettel meghívjuk ingyenes szakmai rendezvényünkre, melyen bemutatjuk a Delta széles AC termék portfólióját, valamint annak sokoldalú alkalmazási lehetőségeit.

Szakmai nap a Delta szünetmentes megoldásairól

A Delta nemzetközi szinten is keresett UPS márka, így nem meglepő, hogy a gyártó jelentős pozíciót tölt be a szünetmentes áramellátási berendezések piacán. Ez indokolja azt a döntésünket, hogy idén tavasszal a Deltát mutatjuk be egy szakmai nap keretén belül.

Időpont:

2024. május 7.-én kedden, 14 és 17 óra között.

Helyszín:

CEU Konferencia Központ (Budapest, Kerepesi út 87, 1106)

Az eseményen érdekes szakmai előadásokon és beszélgetéseken, gyakorlati bemutatókon vehet részt, melyek segítenek bővíteni tudását a UPS berendezésekkel kapcsolatban.

Miként adhatja le jelentkezését?

Szakmai rendezvényünkhöz díjmentesen csatlakozhat. Részvételi szándékát az eseményre történő regisztrálással tudja jelezni a gombra kattintva.

Jelentkezem

Programajánlatunk

 • 14:00-14:20 Delta mint brand, OEM beszállító, bemutató
 • 14:20-14:40 Delta AC portfolió use case szerint. Mit hova telepítettünk? STS és PDU bemutatása, frissített berendezések
 • 14:40-15:00 Adatközponti áramellátás DELTA-val, egy nagy autóipari szereplő kívánságai
 • 15:00-15:20 UPS alkalmazási zsákutca és telepítési környezet – hibák, követelmények
 • 15:20-15:40 Kávészünet
 • 15:40-16:00 Általánosságban az akkumulátorokról + Delta Lithium Ion
 • 16:00-16:20 Mikor kell trafó az UPS-be? Valóság vs marketing
 • 16:20-16:40 Speciális kiépítések Delta termékekkel – Edge rack, kültéri SCADA UPS
 • 16:40-17:00 ELTEK Rectiverter
 • 17:00- Networking

A rendezvény szünetében legyen vendégünk egy kávéra, az esemény zárásaképpen pedig egy állófogadással várjuk önt.

Miért érdemes ellátogatni az eseményre?

Ajánljuk rendezvényünket azoknak, akik érdeklődnek a költséghatékony, ugyanakkor magas minőségű szünetmentes áramellátási megoldások iránt. Ez az esemény azoknak szól, akik naprakész információkat szeretnének kapni a gyártó legfrissebb innovációiról, termékkínálatáról és a termékek széleskörű alkalmazási lehetőségeiről. Emellett számos általános kérdésre is megadjuk a választ, amik rendszerint felmerülnek a szünetmentes áramellátással kapcsolatban. Szakmai napunkon szakértőink örömmel állnak az érdeklődők rendelkezésére, hogy minden technikai és alkalmazási kérdésben segítséget nyújtsanak. A szakmai feltöltődésen túl, enerigiaszintjéről is gondoskodunk, így welcome packkal és a szünetben finom kávéval várjuk. A nap folyamán az eseményt egy állófogadással zárjuk, ami lehetőséget nyújt új szakmai ismeretségek kialakítására is.

Vegyen részt ingyenes szakmai napunkon! Ehhez nincs más teendője mint regisztrálni az oldalunkon. A férőhelyek száma limitált. Bízunk benne, hogy önnel is találkozunk május 7-én.

Regisztráció az eseményre

Részletek

Dátum:
május 7.
Időpont:
2:00 du. - 5:00 du.

Szervező

Balmex Kft.
Phone
+3612221987
Email
mail@balmex.hu
Szervező weboldala

Helyszín

CEU Konferenciaközpont Prága terem
Kerepesi út 87
Budapest, 1106 Magyarország