Vezérlők

Vezérlők

Pontos és személyre szabható 48 VDC vezérlési megoldások

A Delta ORION vezérlő egységesen használt megoldás úgy a kis- mint a nagyteljesítményű 48 VDC rendszerekhez. Az egyszerű bővíthetőséget a CAN buszon kommunikáló bővítő modulok biztosítják. A kis vagy nagy áramellátó rendszereken túl, a teljes környezet vezérlését és felügyeletét is megvalósíthatjuk vele.

A vezérlő nem képez közös hibapontot, üzem közben lehet – a rendszer veszélyeztetése nélkül, ha netán szükséges – programot módosítani vagy akár cserélni is.

A széleskörű akkumulátor- és egyenirányító funkciók egyszerű és hatékony vezérlést és monitorozást biztosítanak, hozzájárulva az üzemeltetési költségek csökkentéséhez. Az olyan kifinomult funkciók, mint például a hatásfok-mód vagy az aggregát üzemanyagmegtakarítás-mód, szintén csökkentik az üzemeltetési költséget. Ismerje meg bővebben az ORION vezérlő kifinomult tulajdonságait, a FAQ/szakmai tudástár menüpontban talál részletesebb anyagokat!

A távfelügyelethez illetve a riasztásokhoz potenciálmentes programozható kontaktusok, modem, LAN/Ethernet, illetve SMS lehetőségek, SNMP vagy Modbus protokollok állnak rendelkezésre. Az integrált Web-szerver felhasználó barát felületet biztosít a helyi vagy távkapcsolathoz.

Akár üzem közben lehet, a működés veszélyeztetése nélkül, programot módosítani

Egyszerű és hatékony vezérlés

Alapvető funkciókon túl hatásfok növelésre, üzemanyag-megtakaritásra is képes

Kifinomult funkciók

DELTA ORION

Távközlési áramellátás vezérlő
Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.