Felügyeleti lehetőségek

Felügyeleti lehetőségek

Személyre szabott UPS monitorozási megoldások

Az UPS-ek felügyelhetősége, felügyeleti illetve IT rendszerbe integrálhatósága alapvető elvárás. Ezen feladatok megoldására számos lehetőséget kínálnak az egyes gyártmányok.

A legegyszerűbb megoldás a jelző kontaktusok alkalmazása. A legtöbb UPS alap kiépítésben kínál néhány, a legfontosabb állapotot jelző kontaktust. A kontaktusok száma opciós kiegészítő kártyával bővíthető és az esetek többségében ezek a kontaktusok konfigurálhatóak.

A leggyakrabban alap megoldásként kínált kommunikáció a soros vonali kommunikáció (RS 232 vagy USB esetleg 485). A gyártók legtöbbször ingyenes felügyeleti programot is rendelkezésre bocsátanak, így az UPS-t a soros vonalon összekötve egy számítógéppel, lehetőség nyílik az állapotok és a legfontosabb UPS adatok követésére, vagy akár shut-down kialakítására.

Az IT területen leggyakrabban alkalmazott opciós kommunikációs megoldás az SNMP/WEB adapter használata. LAN hálózati kommunikáció, beépített WEB szerver funkció és SNMP képesség tartoznak az alap funkciók közé. Ugyancsak az IT környezeti elvárásokhoz kapcsolódnak a különböző shut-down megoldások.

Az épületfelügyeleti kapcsolódásokhoz az opciós MODBUS protokoll kártya a leggyakrabban alkalmazott kommunikációs megoldás.

Opciós kiegészítő kártyákkal további állapotjelző kontaktusok építhetők az UPS rendszerbe

Bővíthető számú kontaktusok

Biztonságosan leállíthatja érzékeny berendezéseit hosszabb áramkimaradás esetén

Shut-down megoldások

DELTA UPSENTRY (INGYENES)

Hálózati felügyeleti eszköz

UPS szoftver Delta termékekhez. Csatlakoztassa számítógépét az UPS-hez közvetlenül az RS232 vagy az USB-n porton keresztül. Az UPSenrty támogatja a virtuális (VM) szerverek leállítását, biztosítja a webes felületet és számos más olyan funkciót, amelyek segítenek a kiszolgálók kezelésében.

VERTIV LIFE™ SERVICES

Hálózati felügyeleti eszköz

Az UPS és egyéb készülékek alapvető paramétereinek távfelügyelete 0-24/7 történik, lehetővé téve az anomáliák és a működési rendellenességek korai észlelését, amelyek kritikus hibákhoz vezethetnek. A Vertiv LIFE Services valós idejű eseményeket és intézkedéseket gyűjt össze az energiaellátáshoz és a hőcserélő berendezésekhez. Ezen szolgáltatással olyan felügyeletet kapunk, mintha folyamatosan ott ülne egy karbantartó mérnök a berendezés mellett.

A távfelügyeleti mérnökök által végzett adatelemzés során a trendek és kritikus figyelmeztetések, a riasztások és állapotüzenetek értelmezését követően dönteni tudnak a rendszer optimális teljesítményét biztosító lépésekről.

A távoli probléma-diagnosztizálás az összegyűjtött adatok felhasználásával meghatározza a figyelmeztető és riasztási körülmények okait, azonosítja a lehetséges problémákat, és tájékoztatást nyújt a teljesítményt érintő tendenciákról.

Időszakos jelentéseket készít. Ön kapni fog egy átfogó jelentést, amely részletezi a berendezés működőképességét és működési teljesítményét.

VERTIV POWER INSIGHT (INGYENES)

Hálózati felügyeleti eszköz

A Trellis ™ Power Insight alkalmazás a Liebert® UPS készülékek felügyeletére szolgál, és valós idejű információkat biztosít a kritikus UPS értékekről, beleértve a feszültséget és az áramfogyasztást.

VERTIV™ SITESCAN® WEB SYSTEM

Hálózati felügyeleti eszköz

A Liebert SiteScan lehetővé teszi, hogy szinte minden kritikus támogató berendezés felügyeletét és ellenőrzését el lehessen végezni – függetlenül attól, hogy a mellettünk lévő szobában vagy a világ másik felén található létesítményben van-e. Ez a web alapú, adatközpont felügyeleti rendszer központosított felügyeletet biztosít a Liebert precíziós levegő, teljesítmény és UPS egységek számára, valamint számos más analóg vagy digitális eszköz számára. Jellemzői közé tartozik a valós idejű felügyelet és ellenőrzés, az adatok és trendek elemzése, valamint az eseménykezelés.

VERTIV TRELLIS™ POWER SYSTEM MANAGER-DCIM

Hálózati felügyeleti eszköz

A Trellis ™ platform teljes körű eszközparkot biztosít az adatközpontok infrastruktúrájának minden aspektusának kezelésére, lehetővé téve a jobb döntéshozatalt, amely alacsonyabb kockázatot, nagyobb teljesítményt és üzleti átalakítást eredményez.

VERTIV LIEBERT® NFORM™

Hálózati felügyeleti eszköz

A Liebert Nform központosított infrastruktúra-felügyeleti szoftvermegoldása biztosítja az eszközök adatközpont felügyeletét változatos méretű vállalatok számára. A Liebert készülékek hálózati kezelését biztosítja értesítésekkel és üzenetküldéssel, különböző szoftveres verziókkal a különböző üzleti igények kielégítésére.

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.