Adatközpont áramellátás

Adatközpont áramellátás

Stabil energiaellátás az adatközpontokban

A robbanásszerűen növekvő adatmennyiség tárolása és feldolgozása ma már a mindennapok egyik kulcskérdése, így az adatközpontok (data center-ek), szerverparkok iránti igény is jelentősen megnőtt. A felhő alapú szolgáltatások mellett továbbra is jelentős a saját kézben üzemeltetett szerver rendszerek, IT géptermek szerepe. Ezek lehetnek kicsik, akár csak egyetlen rack-szekrény méretűek, vagy számtalan szekrényt, egész emeletet elfoglaló géptermek.

Így érthető, hogy folyamatosan nő a kereslet a kis helyigényű és könnyen bővíthető PDU rendszerek, szünetmentes áramellátási megoldások (UPS) iránt. Az egyszerű redundancia képzés, a könnyű és gyors javíthatóság ugyancsak kiemelt elvárások.

Legyen bármekkora a cég saját IT megoldása, olyan fontos feladatokat lát el, hogy a megbízható, folyamatos működés gyakorlatilag létkérdés az ilyen rendszereket kiépítő vállalatok számára.

Pontosan felmérjük igényeit

A megkapott specifikáció és helyszíni felmérés alapján tervezzük meg a megfelelő, szünetmentes és stabil áramellátást. Az adatközpont igényeihez igazítjuk a védelmi, távfelügyeleti és redundancia képességeket, és a rendszer jelenlegi állapota mellett a várható fejlesztésekre is figyelünk. Hiszen az adatbiztonság elsődleges feltétele a tökéletes tápellátás.

Széles termékpalettából válogatunk

A felmért vagy megkapott adatok alapján több éves szakértői tapasztalattal választjuk ki az aktuális feladathoz megfelelő rendszerelemeket. Legyen szó 230/400 VAC vagy 48 VDC rendszerről, az elérhető termékpalettánkból mindig kialakítható a tökéletes megoldás. Akár több variációt is összeállíthatunk, hogy megrendelőnk kiválaszthassa a leginkább testhezálló termékcsomagot.

Megoldás az árajánlattól a karbantartásig

Nem csupán termékeket ajánlunk, hanem teljes, személyre szabott megoldást. A működtetés megkönnyítése érdekében a PDU-k és más áramellátó rendszerek kiépítése és beüzemelése után a szervizelését és karbantartást is vállaljuk. Kizárólag minősített beszállítókkal dolgozunk, így tudjuk garantálni a folyamatosan fenntartott minőséget.

Kapcsolódó hírek

DataCenter 2025: Hogyan készüljünk fel a növekedésre az Edge központokkal?

DataCenter 2025: Hogyan készüljünk fel a növekedésre az Edge központokkal?

Az adatburjánzás és az alkalmazások terjedése azt jelenti, hogy az edge hálózati szegmens számítástechnikai helyszíneinek száma 2025-ig megháromszorozódik (vagy több). A Vertiv Data Center 2025 felmérésének minden ötödik résztvevője azt várja, hogy legalább 400% -kal növekedjen az általuk támogatandó Edge helyek száma a következő öt évben. Hogyan tudják a vállalatok támogatni és fenntartani ezt a hatalmas és bizonytalan jövőbeli növekedést?

Logo

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.