UPS Modulon DPH sorozat

Már elérhető a Modulon DPH sorozat UPS-e, amely számos új tulajdonsággal rendelkezik így alkalmas például sok, egyben különböző fontosságú alkalmazás ellátására.

A Delta új, csúcstechnológiájú online kettős konverziós UPS-e korábban „csupán” 500 kVA-os kapacitással volt elérhető, ötvözve a világ legnagyobb modul teljesítménysűrűségével (50 kVA / kW).
A legújabb 600kVA / kW-os UPS lehetővé teszi a teljesítménymodul redundancia korszerű vezérlését, miközben az adatközpont alapterületének hatékonyabb kihasználását eredményezi.

A Delta innovatív moduláris UPS-technológiái biztosítják az ügyfelek bármilyen igényeit

A Delta innovatív moduláris UPS-technológiái biztosítják az ügyfelek bármilyen igényeit. A vadonatúj Delta Modulon DPH sorozat UPS 50-300 / 500 / 600kVA az iparág egyik legdinamikusabb teljesítménysűrűsége 50 kW modulonként, emelett helyigénye is minimális.
A Modulon DPH sorozatú UPS ideális moduláris megoldást biztosít a MW adatközpontok számára figyelembe véve a teljes költség (TCO) optimalizálást.

Eredeti cikk elérhető ITT.

Kapcsolódó termékek

IT és ipari szünetmentes tápegységek (UPS)

Szünet- és zavarmentes tápellátást biztosítanak az általuk táplált berendezések számára, megvédve azokat az áramellátási zavaroktól.